A csapatépítőre is süt majd a kollégám

Kollégám a vírus miatti karantén okán megtanult otthon kenyeret, és mindenféle pékárut sütni. Azt mondja, hogy már nem is fog visszatérni a pékségre, illetve egyre talán, ahonnan a recepteket szerezte. Nagyon könnyedén ment neki, hogy kovászt készítsen, és az sem esett nehezére, hogy ne csak a hagyományos fehér lisztet használja, hanem teljes kiőrlésűt, sőt tökmag és rizsliszttel is próbálkozott már. Nagy élvezetet biztosít neki az, hogy valamit a két kezével tud alkotni, és az az étel amit összerak a családja számára, az még igen egészséges nincs tele felesleges adalékanyagokkal, vagy esetleges színezékkel. Így nem csoda, hogy nem szeretne visszatérni a régi, boltokban kapható pékáruhoz.

Azt mondta, hogy nekünk is fog valami finomat sütni a csapatépítőnkre, hogy mi is megkóstoljuk, hogy miket tud alkotni. Ennek az a feltétele, hogy végre megszervezze a csapatépítőt. A nyár végével, de még a jó időben tervezi ezt, mármint nem megtervezni, hanem a csapatépítő időpontját. Azt mondta kollégám, hogy most valami nagyon különlegessel fog készülni, amit egyhamar nem felejtünk majd el. Rögvest nagyon kíváncsiak lettünk, hogy mire is gondolhat, amit nem fogunk elfelejteni könnyen és még azt a célt is szolgálja, hogy a kis közösségünk még inkább összetartó legyen. Eddig is jó programokat szervezet, de ha őszinte vagyok nem mondanám rá, hogy felejthetetlenek volt. Ő állítja, hogy most az lesz. Volt ideje jobban utána nézni, hogy milyen csapatépítő programok állnak most készen a piacon. Állítása szerint olyat talált, hogy ilyen csapatépítő program

tíz évente, ha egyszer van.

Vitorlázós csapatépítő program lesz a nyertes, neki már akkor megtetszett a cég, amikor meglátta a profi honlapjukat, és az általuk nyújtott szolgáltatásokat. Az ő tetszését rögtön elnyerte a cég, mivel profizmusok és a csapatok iránti elkötelezettségük nagyon is látszik már első olvasásra is. Amint a kollégám lekezdett tájékozódni a honlapon rájött, hogy időben le kell foglalni az aktuális dátumot, és időpontot, mivel nagyon népszerű a vitorlás csapatépítő program, így le kell foglalni azt a dátumot, amire ő gondolt. Kicsit meg is ijedt, hogy esetleg későn kezdte meg ennek a programnak a szervezését, de miután felhívta a céget kétségbeesetten megnyugodott, mert az időpont, amire ő gondolt szabad volt még. Nagyon kedvesen és segítőkészen álltak a kollégámhoz a cég alkalmazottai és minden lényeges információval tájékoztatták.

Természetesen közölünk senki nem rendelkezik hajó vezetésére alkalmas engedéllyel, ezért is volt fontos, hogy időben foglaljon időpontot a kollégám, hogy kapitányunk is legyen a vitorláshoz. De minden így teljesüljön, hogy még kapitányt is tudott szerezni. Nincs más hátra, mint a kollégák és a Balaton nyújtotta látkép, mely teljesen ki fog minket kapcsolni, és ténylegesen örök élmény lesz a Balaton vízén vitorlázni. Remek ötlete volt ez a kollégámnak, de kellett hozzá egy olyan nagyszerű cég, aki teljes mértékben megfelel annak az ötletnek, hogy a csapatépítő programunk a Balaton vízén legyen, mindenben nagy segítségére voltak a kollégámnak. Mi pedig alig várjuk már, hogy vitorlázhassunk.

Mindamellett, hogy valami finom balatoni bort fogunk kortyolni, a tájkép ami elénk fog tárulni az sem lesz utolsó sőt. Ténylegesen olyan élménnyel fogunk gazdagodni, amit még jó pár év múlva is emlegetni fogunk, hogy milyen jó volt ott lenni, azokkal az emberekkel, akikkel együtt dolgozunk nap mint nap.