A www.metaautoszerviz.hu segített a céges autó problémáján

Amikor megnyitottam a kis pékségemet, számítottam rá, hogy időről időre nem várt problémákkal, nehézségekkel kell majd szembenéznem. Többek között a céges autó is egy ilyen dolog, amit viszont képtelen vagyok nélkülözni huzamosabb ideig. Nem vagyok egy Krőzus, nem engedhettem meg magamnak, hogy egy vadonatúj haszongépjárművet vegyek, így maradt a használt. Így viszont számolnom kellett azzal is, hogy hamarabb és gyakrabban jönnek majd a problémák. A kis dobozos kocsim végül átlagon felül teljesített, jó ideig nem rakoncátlankodott, ez persze nem jelenti azt, hogy amikor eljött az ideje, akkor nem mondta be az unalmast. Márpedig áru- és alapanyagszállítás nélkül a cégem se működhet sokáig, nagyon hamar kellett egy jó megoldás. A www.metaautoszerviz.hu lett végül az én megmentőm, akik emberfeletti gyorsasággal orvosolták a bajomat, és minden mehetett tovább a megszokott medrében.

Éppen alapanyagokkal megpakolva tartottam a pékség felé, mikor észrevettem, hogy az autó nagyon nehezen veszi a sebességeket, többször is kuplungoznom kellett, mire a megfelelőbe be tudtam rakni. Mindannyian egyetérthetünk benne, hogy ez bizony nem jó jel. Valahogy még sikerült hazavezetnem, és kipakolnom, de nagyon sürgősen szerelőt kellett találnom, lehetőleg közel hozzám, például itt, a 18. kerületben, hiszen nagy távolságokra már egyáltalán nem akartam menni vele. Még ha csak a saját épségemet kockáztatom, az is elég, de hogy másokat is veszélyeztessek, na az már nem pálya. Ha végképp irányíthatatlanná válik, és belerohanok valakibe, az egyértelműen az én hibám lesz. Szóval nekiálltam keresgélni, hogy itt, a közelemben hol található megbízható, gyors és szakszerű autószerelő, és így találtam meg a www.metaautoszerviz.hu oldalát. Óriási szerencsémre, ők itt, ebben a kerületben működnek, és nagy szakértelemmel szerelnek bármilyen gépjárművet.

Nem húztam az időt, fel is hívtam őket a megadott telefonszámon, és elmondtam nekik, hogy mi a baj. Ők is ugyanúgy azt gyanították, amit én, de azért még élt bennem a remény. Mondtam nekik, hogy jó lenne minél előbb szerét ejteni a dolognak, mert ez a céges autóm, nem tudok működni nélküle. Meg is beszéltük, hogy másnap beviszem, megnézik, és a probléma súlyától függően megmondják, hogy mikorra lehet kész. El is vittem a kis dobozosomat hozzájuk, természetesen nagyon óvatosan, és sajnos beigazolódott a sejtésünk: váltót kellett benne cserélni. Ez nagyon nem hiányzott, pláne így, hogy enélkül sem a kiszállítást, sem az anyagbeszerzést nem tudom bonyolítani, vagy csak nehézkesen. De biztosítottak róla, hogy amint lehet, megcsinálják.

Én a legrosszabbra is felkészültem, kínomban béreltem egy másik járművet, de szerencsére a www.metaautoszerviz.hu munkatársai nem hazudtolták meg magukat: alig pár nap telt el, és jelezték, hogy sikerült beszerezniük a váltót, és be is szerelték, úgyhogy amint tudok, mehetek érte. Elképesztően örültem, szinte ugráltam a bérkocsiban. Amint lehetett, vissza is vittem, és mentem az én kis drágámért. Sajnos egy ilyen csere nem olcsó mulatság, de erre számíthattam. Ettől függetlenül a www.metaautoszerviz.hu emberei így is teljes mértékben elfogadható áron oldották meg a dolgot, és tökéletesen elégedett voltam a végeredménnyel. A kocsi ismét a régi tempójában haladhatott, és nem kellett szenvednem sebességváltás közben. Így már zavartalanul folytathattam a munkámat, és nem kellett attól félnem, hogy balesetet okozok.