Váratlan terhesség feldolgozása után babakocsi vásárlás

Pár hónapja, amikor olyan lelkesen pakolgattam ki a polcokra a frissen készült finomságainkat, úgy éreztem, mindet fel tudnám falni. Ez önmagában nem is lenne meglepő, hiszen csodálatos péksüteményeket készítünk, legyen az sós vagy édes, és azok a ropogós kérgű, de belül pihe-puha kenyerek! A fura inkább az volt, hogy még a szilvás táskát is tömtem volna magamba, és hát rólam tudni kell, hogy világ életemben a szilva volt az, amivel ki lehet kergetni a világból. Se a gyümölcsöt, se a belőle készült italokat, vagy a vele ízesített bármilyen ételt, innivalót nem, hogy meginni nem tudtam, teljesen felfordult tőle a gyomrom. Most viszont olyan érzésem volt, mintha valami mennyei mannát szagolgatnék, és végül hevesen be is tömtem egyet. Majd álltam ott ledermedve, hogy te jó ég, terhes vagyok?!

Amikor az első gyerekünkkel voltam terhes nagyon hasonló szituáción mentem végig, csak akkor a hal volt az, amit mindenhol megkívántam, ahol csak megláttam, vagy ha megéreztem az illatát, azonnal enni akartam. A szilvás péksüti elpusztítása után pedig bevillantak ezek az emlékek, és tudtam. Igaz, hogy nem vittük túlzásba a védekezést, így lehet ha kimondva nem is, de a váratlan terhesség legbelül még is csak valamennyire várt is volt. Ez akkor igazolódott bennem, amikor felhívtam a páromat, és közöltem vele, hogy betoltam egy szilvás táskát, amire ő rávágta nagyon lelkesen: újra apa leszek!

A kezdeti sokk és lelkesedés keveredése után körbejártunk mindent: vizsgálatok, és persze idővel elkezdtük beszerezni a babaholmikat. Igaz néhány dolgot megőriztem az előző terhességből, de azért sok mindenen túladtam, így van mit pótolni.

Így kerültem a https://www.babaverda.hu/babakocsik oldalra, amit már korábbról is ismertem, még vissza se kellett keresnem a levelezésemben, mi is volt pontosan a cím, annyira hangzatos ez a babaverda. Itt szereztük be néhány évvel ezelőtt egy sport babakocsit, ami annyira jól szuperált, hogy amikor már nem volt szükségünk babakocsira, át is adtam barátnőmnek, aki most még aktívan használja. Visszakérni nyilván nem fogom, de nem is kell, most inkább egy multifunkciós babakocsit tervezek vásárolni, és persze, hogy olyan oldalról fogom ezt megtenni, amit már jól ismerek, be is vált, és ahonnan valóban minőségi babakocsit kaptam. Hiszen a barátnőm mesélte, hogy az átadott babakocsi is hihetetlenül jól funkcionál.

Azért szeretnék most multifunkciós babakocsit, mert korábban volt külön mózeskosaram is, ezeket viszont már rég eladtam. Akkor még nem gondoltam, hogy később is szükség lehetne rá. A sport babakocsi pedig a kisbaba megszületésekor nem lenne megfelelő eszköz, azt már akkor szabad használni, amikor a kicsi stabilan képes egyedül ülni. Szóval olyan megoldást kerestem, amivel minden időszakot le tudok fedni, ez pedig a multifunkciós babakocsi.

Persze ha valaki abban az időszakban jár, akkor ajánlom neki a https://www.babaverda.hu/babakocsik oldalon a sport babakocsikat is. Nekem bevált, így bátran merem továbbadni a hírét. Most is több lehetőség közül lehet választani, az árazás pedig elég nagy mozgásteret biztosít ahhoz, hogy bárki megtalálhassa az igényeihez és a pénztárcájához leginkább passzoló babaverdát.

Amikor megnéztem a multifunkciós babakocsi kínálatukat tátva maradt a szám. Nagyon sok lehetőség közül lehet választani. Kicsit nehezebb is volt a döntést meghozni, mint gondoltam, hiszen annyi fantasztikus babakocsi található ezen a weboldalon. Végül Anex márkájút választottam. A sport babakocsink is ilyen volt, így ezt már jól ismerem, de igazából bármelyik másikat is választhattam volna, mind nagyon jó minőségűnek tűnik. Ebben a kategóriában is található olcsóbb és nagyobb befektetést igénylő babakocsi is. Érdemes az árakon túl átnézni a funkciókat és a babakocsihoz adott extrákat is, hisz sok esetben a drágább valójában mindent figyelembe véve nem is olyan drága.

A rendelés folyamata gördülékeny, érthető volt minden lépés, nem vitt tévútra az oldal, gyorsan le tudtam adni. Szeretem az ilyen webáruházat, ahol nem csak megtalálható az a jó minőségű termék, ami kell nekem, de még a rendeléssel sem kell órákat eltölteni, sem telefonálgatni, hogy vajon sikerült-e leadni. Ha babakocsi, akkor én csak is a babaverdát választom!