A jó dolgokat igenis be lehet vonzani

Sokáig kételkedtem a manifesztáció erejében, eléggé humbug dolognak gondoltam, de valójában el kell ismernem, hogy egyáltalán nem az! Nyilván nem azt mondom, hogy minden kívánságunk teljesül, pusztán azért, mert valamit megszállottan mantrázunk, de ha elhiszed, hogy neked is kijár a siker és a boldogság, sokkal tudatosabban haladsz a céljaid felé, és egy belső szupererőt is ad a nehezebb helyzetekben.

Szentül hiszem, hogy sok munka mellett ez a szemlélet mód is segített abban, hogy nem rég megnyitottam az első saját pékségemet, ami már kisgyerekkorom óta nagy vágyam volt, és ezzel párhuzamosan új házba költöztünk a férjemmel, ahol éppen most folynak a felújítási munkálatok.

Igaz, hogy ehhez a részhez én nem nagyon értek, sőt igazából semennyire se, de azt tudtam, hogy nagy szükségünk van egy búvárszivattyúra.

Épp ezt a helyzetet ecseteltem egy kedves vevőmnek, aki egy cetlit csúsztatott a pultra, amin a következő állt: szivattyubolt.hu – pedrollo 4blockm 2/9 . Miután elment, és épp nem volt senki a boltban, gyorsan rákukkantottam, hogy mi is egy a pedrollo 4blockm 2/9, mert őszintén megmondva, abban se voltam biztos, hogyan kell helyesen kimondani.

Egy nagyon kedves kis oldalra sikerült betévednem, már amennyire kedves oldalnak mondható egy szivattyús weboldal. Igazából azért mondom, hogy kedves, mert szerintem nagyon felhasználóbarát, az is könnyen eligazodik rajta, aki egyáltalán nem ért a szivattyúkhoz. Rögtön a főoldalon már megtudtam, hogy több mint 10 éve vannak a szakmában, a raktérkészletükben pedig több 100 szivattyú is megtalálható. A kiszállítás akár 24 órán belül is megtörténhet, így ez egy nagyon jó opció tud lenni, ha esetleg SOS van szükség szivattyúra.

A felső fejlécen, két nagy kategóriát lehet megkülönböztetni, az egyik, ahol gyártók szerint vannak csoportosítva a szivattyúk, a másik pedig ahol felhasználásuk szerint. Az utóbbi nagyon nagy segítség lehet azok számára, akik még annyira nem jártasak a témában, hiszen millió gyártó létezik, mégis honnan a túróból kéne tudni, hogy pontos kinél keresni, az adott terméket.

Tetszett nagyon ez a hozzáállás, és mivel még mindig nem jött be senki a boltba, ezért tovább böngésztem. Bár az úr, a pedrollo 4blockm 2/9 szivattyút javasolta, azért kíváncsi voltam, a szivattyubolt.hu milyen búvárszivattyúkat tudna még ajánlani, így a felhasználási szerinti kategóriában rákattintottam, a búvárszivattyúkra. Nagyon szép kis gyűjtemény tárult elém, bár én első ránézésre semmit különbséget nem láttam bennük, kicsit lejjebb görgetve az oldalon már láttam a specifikációkat is, így könnyebben össze tudtam őket hasonlítani. Ebben a merítéseben megtaláltam a pedrollo 4blockm 2/9 szivattyút is, és mivel azért akkora nagy rajongója nem vagyok a búvárszivattyúknak, ezért nem kezdtem el jobban elmélyedni a témában, inkább csak a pedrollo 4blockm 2/9 szivattyút vizsgáltam meg jobban.

Nagy szerencsémre, a szivattyubolt.hu nem csak annyi infót osztott meg, hogy mennyibe kerül a szivattyú és azt, hogy ez egy búvárszivattyú.

Első körben egy nagyon hosszú paraméter listával találkozhatunk, ahol részleteket tudhatunk meg, hogy a pedrollo 4blockm 2/9 szivattyú maximális emelőmagassága 67 méter, hogy a legjobb szállítási hatásfoka 50 méteren van, ahol 42 liter tud kiszivattyúzni percenként. Ezen kívül, még bőségesen ellátnak minket információkkal, de ha valakinek ez még mindig nem elég, akkor az oldal alján egy igen termetes, de annál inkább informatív leírással a találkozhat, a pedrollo 4blockm 2/9 szivattyút illetően.

Miután ezt a leírást is átfutottam, gyorsan kijegyzeteltem magamnak néhány hangzatos dolgot, gondoltam megviccelem a férjemet este, és előadom, hogy mekkora szivattyú szakértő vagyok.

Nagyon jó móka volt, az elején be is vette a dolgot, de aztán elnevettem magam így hamar lebuktam.

Egyébként, végül megrendeltük a pedrollo 4blockm 2/9 szivattyút és valón kb 1 nap ki is hozták és a férjem elmondása szerint, remek darab.