Ebben a cipőben még 12 óra után sem fájdul meg a lábam!

Tavaly kezdtem el dolgozni egy forgalmas pékségben Budapest belvárosában, ami kávézóként is üzemel. Mivel a pékség igen népszerű, nincs megállás napközben, hanem folyamatosan talpon kell lenni. Ezzel nekem nincs is gondom, bírom a pörgést, és szeretem, hogy így gyorsan elmegy a munkaidő is. A lábam viszont egy idő után már megelégelte a sok talpalást, pláne, hogy rendszeresen járok futni is. Arra gondoltam, hogy ha kényelmesebb cipőben dolgoznék és futnék, akkor talán javíthatnék a helyzeten, és igazam is lett!

Az egyik munkatársam ajánlott egy oldalt, ami neki bevált, és engem is közelebb vitt a megoldáshoz

Ez pedig nem más volt, mint a https://cipoteszt.hu/termekkategoria/futocipo/ ,ahol számtalan fantasztikus cipőről olvashatunk értékeléseket. Az, hogy milyen cipőt vásároljak, számomra kardinális kérdés volt. Fontos szempont volt a választásnál, hogy kényelmes legyen, vastag talppal rendelkezzen és rendesen tartsa a bokámat, máskülönben nem lenne benne elviselhető egy 12 órás műszak, de még egy 6 órást is alig bírtam volna már. Az is fontos volt, hogy jó legyen a légáteresztő képessége, mert a pékségben meleg van, és ha futni megyek, akkor is megizzadhat a lábam, pláne melegebb időben. A márka nem volt fontos, nem ragaszkodtam egy márkához, viszont szerettem volna minőségi cipőt vásárolni, még ha kicsit drágább is, mert tudtam, hogy sokáig fogom használni ráadásul több dologra is.

A https://cipoteszt.hu/termekkategoria/futocipo/ oldalon az összes előbb említett szempontból elemzik a cipőket, és néhányra már a keresést is tudtam szűrni. A keresést egyébként úgy is tudtam volna, hogy beírom mire használnám a cipőt, de így is olyanokat dobott fel, ami az igényeimnek teljesen megfelelt.

A végső döntésben az összehasonlító funkció segített

Szűkítettem a kört 3 cipőre, de nem tudtam hogy tudnék dönteni köztük, hiszen mind megfelelőnek tűnt és a design-t illetően sem panaszkodhattam. Ráleltem egy olyan funkcióra is az oldalon, ami összehasonlította nekem a 3 említett cipőt, ezáltal sokkal könnyebbé vált a döntés. Így minden értékelési szempont ott volt egymás mellett, nem csak az összpontszám, amit a cipő elért, és specifikusan az igényeimhez mérten választhattam ki a cipőt. A cipők pontszámukat egyébként azáltal kapják, hogy miután tesztelték a cipőket, adnak nekik egy pontot 1-10 -ig pl.: rugalmasságuk és strapabírásuk alapján, majd ezen pontszámok alapján jön ki egy összpontszám. Ez szerintem egy nagyon körültekintő módja annak, hogy értékelünk valamit. De emellett személyes tapasztalatukat is leírják, és kiemelik az előnyöket, valamint a hátrányokat is.

A cipők megrendelése is egyszerűbb és gazdaságosabb, ha tájékozódunk előtte az oldalon

Ugyanis itt ha rámegyünk egy cipőre, akkor felsorolja nekünk az oldal, hogy honnan és mennyiért tudjuk megvásárolni az adott darabot. Így nem fordulhat elő az, hogy olyan oldalról vesszük meg, ami tök drága, csak azért mert nem hallottunk korábban még egy másikról, ami nem mellesleg ugyanolyan jó.

Nekem is viszonylag kedvezményes áron sikerült hozzájutnom a választott cipőmhöz, és egyáltalán nem bántam meg a vételt! Minden elvárásomnak megfelel a cipő, és tényleg pont olyan, amilyennek leírták. Már használom egy pár hónapja, szóval úgy gondolom, kibukott volna már, ha lenne vele valami bibi, de szerencsére úgy tűnik, nagyon is jól jártam!

Ajánlom mindenkinek az oldalt, aki szeretne egy minden célnak megfelelő klassz cipőt!