A péksüteményektől a plasztikai műtétig

Ha az ember egy pékségben dolgozik, akkor elkerülhetetlen, hogy különféle emberekkel találkozzon, és megannyi sztorit megismerjen.

Van, amikor azt hallgattam végig, amikor egy kisgyerek az édesanyjának elmeséli az iskolában történteket, máskor pedig a fal színének kiválasztásával kapcsolatos vitába csöppenek bele. Legutóbb pedig két hölgy párbeszédébe sikerült becsatlakoznom, akik mellnagyobbításról beszélgettek.

A történet elejéből annyit sikerült elcsípnem, amikor az egyik hölgy annyit mondott a másiknak, hogy írd be a keresőbe, hogy Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest, és így meg fogod találni a doktor úr weboldalát. Erre felkaptam a fejemet, mert többször végigfutott bennem is a gondolat, hogy el kellene menni egy mellnagyobbításra. Így kaptam az alkalmon, és mivel csak hárman voltunk az üzletben, beszélgetésbe elegyedtem velük. Ekkor tudtam meg, hogy az egyikük már járt Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebésznél Budapesten.

Végül még olyan csajosan szét is húzta a kabátját és eldicsekedett azzal, hogy milyen szép melleket csinált neki a doktor úr. Nem csak azt tudhattam meg, hogy a doktor úr milyen szakember, hanem azt is, hogy mennyire körültekintő és lelkiismerete. A pékségbe betévedő hölgy nagyon meg volt elégedve a munkájával és azzal, ahogyan az egész kezelés alatt bántak vele. Nem csak a doktor úrról mondta azt, hogy kiváló szakember, hanem a Kelemed plasztikában dolgozó többi munkatársról is hasonló pozitív értékelést adott. Elmondta, hogy vele mindvégig udvariasak voltak, és minden kérdésére megértően és türelemmel válaszoltak, pedig ő aztán végtelenül sokat tud kérdezni.

Nem sokra rá bejött egy másik vásárló, így nem merülhettünk el jobban a plasztikai sebészettel kapcsolatos eszmecserében, de megjegyeztem, hogy ahhoz, hogy megtaláljam a doktor úr weboldalát szimplán csak be kell írnom a keresőbe, hogy Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest, így este otthon megnéztem a Kelemed plasztika weboldalát, ahol nem csak a műtétekkel kapcsolatos részletes tájékoztatást találtam meg, hanem egy blogot is, amelyben még több érdekes cikket lehet megtalálni a plasztikai sebészet jövőjéről, magáról a mellplasztikáról és különböző tájékoztatásokat a Coviddal, valamint az egynapos plasztikai sebészeti ellátással kapcsolatban, illetve mellnagyobbítás utáni felépüléssel kapcsolatban is található egy blogbejegyzés, ami nagyon érdekesen közelíti meg a témát, és mindent érint, ami alatt arra gondolok, hogy nem csak a fizikai, hanem a lelki oldalról is megközelítik a témát.