Ahogyan egy pékség is, úgy a lakásod is beázhat bármikor

Egy kedves barátnőmmel, Ritával nemrég ellátogattunk kedvenc pékségünkbe, hogy megvitassuk az elmúlt időszakunk legfontosabb eseményeit és együnk, kávézzunk egy jót.

Rita már akkor is gyanús volt nekem, amikor szállt le a buszról, mert ritka széles mosoly ült az arcán, de csak később, a kávé meg a bukta előtt ülve mondta el, hogy Gábor, a barátja megkérte a kezét. Nagyon örültem a dolognak, és még hosszan beszéltünk az eljegyzésről és a terveikről.

A pékségben egyébként pont Anna volt a pultnál, akivel időnként kicsit beszélgetni is szoktunk, de mivel sok volt vendég, csak háromnegyed óra elteltével jött ki az asztalunkhoz, s miután váltottunk pár szót, meg hozott nekünk egy második kör finomságot is, elpanaszolta, hogy a pékség egy hátsó helyisége beázott, és elég nagy a baj, kiderült ugyanis, hogy a biztosításukkal is gondok vannak.

Hallgattuk volna tovább a történetet, de Annának egy vendég miatt ismét be kellett mennie, azonban hallva ezt a hírt, Rita is elkezdett erről beszélni. Azt mondta, hogy az utóbbi időben Gáborral nagyon sokat törték a fejüket a lakásbiztosítás témán, hiszen most, hogy közös életet kezdenek, családot alapítanak, kevés dolog lehet fontosabb a biztonságnál. Egy lakásbiztosítás beázás esetén ugyebár aranyat érhet, de ezer más káreset is történhet, s legjobb, ha az ember mindenre fel van készülve.

Azt mondta, hogy végül Gábor egy kollégájának tanácsára a Pannon Safe céggel szerződtek.

A webes felületüket Gábor informatívnak és felhasználóbarátnak látta, az online kalkulátoruk pedig hatalmas segítséget jelentett nekik a lehetőségek felmérésében. Emellett a cég Magyar Brands díjai szintén arról tanúskodtak, hogy megbízható partnerre találtak.

Később az is kiderült, hogy a munkatársak is rendkívül segítőkészek és ügyfél-orientáltak, így a biztosítás-közvetítési folyamat gördülékeny volt, és úgy érezték, hogy valóban az ő igényeik vannak a középpontban.

Szerződésük végül rendkívül személyre szabott lett, a lakásbiztosítás beázásra, de sok egyéb káresetre is kiterjedt, sőt, még kisállat-biztosítással is kiegészült a biztosítási csomagjuk.

Rita végül a harmadik bukta után még Anna figyelmét is felhívta erre a szolgáltatóra, és valószínűleg én is fel fogom keresni őket, hiszen ha felelősségteljes életet akarunk élni, akkor a biztonságot nem csak házasság és gyerekvállalás előtt kell komolyan venni.