A simson tökéletes pékségbe járni

Ha egy kis faluban lakik az ember, akkor hamar hozzászokik ahhoz, hogy minden elérhető távolságban van. Közel van a bolt, közel van a posta, közel van a pékség és még a jó barátodhoz is pár perc alatt átugorhatsz.

Pont emiatt tökéletes, ha az embernek van egy saját biciklije, vagy akár robogója, kismotorja, amellyel még inkább felgyorsíthatja a folyamatot. Nekem is van egy régi simson motorom, ami még mindig jól teljesíti a szolgálatot. Én a falun belül mindenhova ezzel járok, hiszen így a legegyszerűbb a közlekedés.

Sokan nem tudják, de a simson nem mindig egy motorkerékpárokat gyártó cég volt. A régi időkben egy fegyver- és járműgyártó vállalat volt ez a német cég, amely az évtizedek alatt rengeteg változáson ment keresztül. Mára már azonban mindenki a motorjaikról ismeri őket, amiket sajnos többé már nem gyártanak.

Nekem egy simson S50-es modellem van, ami egy nagyon strapabíró kis motorkerékpár. Ezt a típust csak 1975 és 1980 között gyártottak, így akár még egy kisebb antik kincsnek is betudható ez a csodás járgány.

Ha valami elromlik rajta, akkor mindig saját kezűleg javítom meg. Az alkatrészeket általában a motorbolt.co.hu nevű oldalról szerzem be. Itt többnyire mindent megtalálok, amire csak szükségem van a javításhoz. Van kimondottan ennek a típusnak szentelve egy kategória is, ahol csak az ehhez való alkatrészek vannak.

A jó múltkor is innen rendeltem pár golyóscsapágyat és gyújtógyertyát a kis motoromhoz. Nagyon szeretem ezt az oldalt, hiszen mindig lenyűgöznek a termékek minőségével. Továbbá az árak is nagyon kedvezőek, ami nem utolsó szempont. Sőt, mivel beregisztrált vásárló vagyok, így hűségpontokat is kapok minden elköltött összeg után. Ezeket a hűségpontokat kuponként felhasználhatom a következő vásárlások alkalmával, így még inkább kedvező mindig a végösszeg.

Általában minden van raktáron, de olyan is előfordult már, hogy valamit rendelni kellett. Ezzel sem adódott semmilyen gond azonban, mindig gyorsan és szakszerűen megoldották.

Nagyon egyszerű nekem, hogy online megrendelhetem tőlük a szükséges alkatrészeket, hiszen így nem kell sehova sem eljárkálnom értük. Nálam ez kimondottan plusz pont, hiszen a faluban nincsen motoralkatrész bolt, de még a közeli városban sem. Így egy-egy apróságért órákat kellene utaznom, ami a benzinköltség mellett elég kedvezőtlen. Sokkal gazdaságosabb és egyszerűbb így, hogy bármikor megrendelhetem a szükséges dolgokat és pár nap alatt meg is érkeznek hozzám.

Nem csak a simson S50-es modellhez, hanem több másik típushoz is találhat az ember alkatrészeket náluk. Külön kategóriájuk van a motorosoknak és a kerékpárosoknak is. A kerékpár kategórián belül biciklik, e-bike-ok és Csepel bringák vásárlására is van lehetőség. A motoros kategórián belül pedig egy teljes motoros felszerelést össze lehet rakni, hiszen teljes ruházatot, protektorokat és még bukósisakokat is vásárolhatsz náluk.

Én már utánfutógumit is rendeltem tőlük, hiszen ez is elérhető náluk az oldalon. Tökéletes minőségű termék érkezett hozzám, ami azóta is nagyon jól bírja a hajtást.

Én már több ismerősömnek is ajánlottam őket, hiszen én tényleg minden alkalommal elégedett voltam a szolgáltatásukkal. Biztos vagyok benne, hogy nem is fogok tőlük elpártolni és remélem, hogy más is ugyanígy megszereti majd őket, mint én.

Ha simson alkatrészre lenne szükséged, válaszd a motorbolt.co.hu oldalt és biztosan nem fogsz bennük csalódni!