Nekem nagyon megérte flottakezelést kérni

Amikor gyerekként néztem, ahogy nagymamám sütötte a finom, ropogós, kérgű, belül igazán omlós és puha kenyeret, és álmodoztam arról, hogy egyszer majd lesz egy pékségem, nem tudhattam még azt, hogy nem csak egy pékségem lesz, hanem egy sokkal komolyabb üzletet fogok erre építeni.

Egyszer csak azon kaptam magam, hogy már tíz céges autóm van, a számlák pedig csak jöttek, sokszor azt se tudtam, hogy pontosan miről van szó, de természetesen kifizettük. Nem mondanám azt, hogy egy nagyon komolyan átgondolt rendszer volt az autók kezelése mögött, így éreztem azt, hogy segítségre van szükség. Ezt a segítséget a www.flottakezeles.hu oldalon találtam meg.

Nekik köszönhetően olyan finanszírozási konstrukcióhoz sikerült jutnunk, amire nem is számítottam. Ők azok, akik a legjobban ismerik az autókkal kapcsolatos finanszírozásokat, pontosan tudják azt, hogy milyen szempontok szerint érdemes autót vásárolni, kiválasztani, és hogy azokat az autókat mikor érdemes továbbadni, és mikor érdemes új autót vásárolni. Annak köszönhetően, hogy egy kézbe került minden autóval kapcsolatos ügyintézés és feladat azt is megnyertük általuk, hogy teljes egészében láthatjuk az autóinkhoz tartozó minden költséget, ami nagyon nagy segítség abban, hogy a jövőben sokkal jobban tudjunk tervezni.

Az elején nagyon káoszos volt nálam ez az egész, de miután a www.flottakezeles.hu szolgáltatásait kipróbáltuk, rövid időn belül tisztán látszódott számunkra, hogy megérte ez a választás, váltás. Érezhetően jóval kevesebbe kerülnek az autók, mint korábban, amikor ez az egész a mi kezünkben volt.

Persze aki nem ismeri a flottakezelésnek a lényegét, annak felmerülhetnek kérdések, hogy ez miért is éri meg, és miért érdemes úgymond kiszervezni az autókkal kapcsolatos feladatokat. Erre nagyon egyszerű a válasz, hiszen kis- vagy középvállalkozóként sem a szervizek, sem a biztosítók nem úgy bánnak az ügyfelekkel, mint mondjuk egy nagyobb autóbázissal rendelkező céggel, kvázi, mint a multikkal. A flottakezelés ezt a problémát oldja meg, hiszen itt van egy cég, aki egy flottában kezeli több cégnek is az autóit, ennek köszönhetően sokkal kedvezőbb díjazásokat tudnak elérni akár a szervizeknél, akár a biztosítóknál, akár alkatrészek beszerzéséről van szó. Tudjátok, a csapat mindig hatékonyabb és jobb, mint egyedül küzdeni.