Saját pékség vagy saját gyerek?

Sokszor érzem úgy mostanában, hogy az életben nem a legjobb lapokat osztják nekem, sajnos. Nem akarok ömlengeni, családi tragédiákról (ez túl nagy szó, ilyesmiről végül is nincs szó, vagy igen?) beszámolni, de úgy érzem most, remélem rosszul, hogy választanom kell az anyaság és álmaim karrierje (nem is ez a jó szó!), álmaim hivatása mellett, ami a pékség elindítása és napi menedzselése lenne.

Ez az egész gondolat abból jön, hogy egy közeli barátnőm, aki tök jó teherbírású, együtt sportoltunk, utaztunk, dolgoztunk előtte, anya lett. Huhh, nekem még a nagy Ő-t távolról sem sikerült radarral beazonosítanom, nem hogy gyerek, no de különbözőek vagyunk, és ő úgy beszél az anyaságról, hogy az sokkal keményebbnek hangzik, mint előtte gondoltam volna bármikor…

Mostanában sokat segítettem neki, és kicsit beleástam magam a pelus témába (https://www.lord.shop.hu/bababolt). Ő a LORD Shopra esküszik, ahol olcsón lehet nagy kiszerelésű pelenkákat és pelenka szetteket vásárolni és mióta gyereke van (idén március), házhoz szállítással lehet hozzájutni az árukhoz.

Van náluk minden: bugyipelenka, nadrágpelenka, farmerpelenka, bambuszos pelenka (na erre varrjatok gombot!), úszó pelus, tényleg minden féle… Lehet venni kis, 20-30 darabos csomagokat, de egy csomagba 60 vagy 80 is férhet és a szettekben a legnagyobb csomagolásokban több száz pelus van. Ezeknél az óriásiaknál ugyanarra kell figyelni, mint a babaruha vásárlásnál: a gyerek nagyon, nagyon-nagyon nő! Az, hogy most 6 kilós, egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy hónap múlva is annyi lesz… Egy közeli ismerősöm jól ráfázott arra, hogy több száz 1-es méretű (New born / újszülött) pelenkát vett, aztán a gyerek óriási volt, amikor megszületett, rögtön tápszerrel kezdett, úgyhogy azelőtt kinőtte őket, hogy a harmadát elhasználta volna.

De nem csak pelenkát találunk a LORD Shopban, hanem olyan kiegészítőket is, mint pelenka alátét, textilpelenka, nedves törlőkendő (amíg nem tanultál meg pelenkát cserélni, nem tudod, hogy ez milyen fontos dolog!), de bár a kisgyerek / baba részleg nagyon erős, egészen más termékeket is találhatunk a honlapon.

A LORD saját márkás borotváitól kezdve szúnyog- és rovarirtókon át baba- és gyerektermékekig, mint táskák, kulacsok, fogkefék, tusfürdők, fürdetők, samponok, baba samponok, lanolinos olaj, baba olaj, minden félét találunk. Sőt, az idei év nagy újdonsága, a szájmaszk is megrendelhető nagy mennyiségben, olcsón.

A kiszállítási alapdíj 790 Ft, úgyhogy érdemesebb egy nagyobb vásárlást összehozni, mint egyesével rendelni meg a pelusokat. A GLS futár a cég partnere, de van egy ún. túrajáratuk is, amely meghatározott időpontokban (hétköznap heti négyszer vagy ötször) körbemennek Budapest egyes kerületeiben és az agglomeráció több tucat településén.

2020 megmutatta, hogy nagyon másképp is képesek vagyunk az életünket élni, mint gondoltuk és az egyik nagy nyertese az évnek a házhozszállítási szolgáltatás volt: nem lennék meglepve, ha a vírus elmúltával is nagyon népszerű maradna ez a módszer. Ha Te is utánanéznél mindennek, másold be a böngésződbe, hogy : https://www.lord.shop.hu/bababolt