Hasznos kiegészítők a pékségbe, jó áron

Nem is tudom, hogyan nem sikerült eddig még belefutnom a Hunnia Kristály webáruházába. Pedig a pékségünk se tegnap nyitott meg, van egy kis helyben fogyasztós, kávézós sarkunk, szállítunk házhoz is, ők pedig 1994 óta léteznek!

Újabb tálca készlet után kutattam – mostanra érett meg a régi arra, hogy kevésbé karcosra, és teljesen újakra cseréljük. Így leltem végül a netes shopjukra. És náluk minden egyéb van, nem csak tálca minden mennyiségben. Az ételkiszállítás fül alatt például találtam egyszer használatos mikrózható szállítódobozokat és habdobozokat is. Ezek jók lesznek a készételeink csomagolásához, ami a legújabb projektünk, de fel sem tudnám sorolni mennyi alkategória található a főkategóriák sora alatt. Több ezer termék – és még akcióik is rendre akadnak.

Koktélbároknak, éttermeknek is van mit keresniük a kínálatukban, sőt, a menzás igényvonalat is ellátják. Mosogatáshoz szintén külön kiegészítő-kategóriájuk van, ami a másik újításunk kell legyen, ha a helyben fogyasztás preferálásra akarjuk sarkallni a vendégeinket, és itt látom, hogy tényleg óriási raktárral rendelkező, nagyon profi eladóval lehet dolgunk, ha az eldobható evőeszközöktől egészen olyan dolgokig mindent kínálnak, mint egy 250.000 forintos fali kézmosó.

Amolyan, “minden egy helyen” feelingem van most velük kapcsolatban. Ha beválnak, miért is kéne másik “vendéglátó ellátó” – ahogyan magukat hívják? Eddig sem panaszkodtam a partnereinkre ugyan – bár a beszerzésre egy kicsit azért igen -, de ha minden jöhet egy helyről, akkor még a szállításon is spórolhatunk! Hisz nagyobb összeghatár felett náluk ez ingyenes: www.hunniakristaly.hu.