Sokszor a pékségben kapom a legjobb ötleteket

Van egy kedvenc pékségem, ahová akármikor megyek mindig történik velem valami jó dolog. Az eladó lányok mindketten nagyon kedvesek, és a tulajdonos családot is kedvelem. Hasonló hasonlót vonz, szokták mondani, mert még a vendégkörük is valahogy más, mint a többi pékségben. A múlt héten is voltam bent, és elkezdtünk beszélgetni az eladóval és az egyik vásárlóval a használt ruhákról. Mint kiderült, mindannyiunk szerint sokszor sokkal jobb a használt ruha, mint az új. És a vásárló ajánlott is egy oldalt, ahol használt ruhákat árulnak, és ahonnan a felsőt is rendelte, ami éppen rajta volt, és ami nekem nagyon tetszett.

Már az online térben is hódít a használt ruha

Sokáig csak úgy tudtam second hand termékekhez jutni, ha elballagtam valamelyik turkálóba, de ma már online is beszerezhető a használt ruha. Ez remek hír, hiszen kifejezetten utálok személyesen vásárolni pláne ruhákat. Rengeteg energiát vesz el az, hogy végigpásztázom a sorokat, elcipelem a próbafülkéig, majd a pénztárig, és még haza is kell vinni a ruhát. Továbbá jóval kisebb is a választék offline, mint online.

Ezen belül is, kiváltképp jó platform..

Az oldal, vagyis a dresspack.hu, amit a vásárló ajánlott, mert nagyon széles választéka van. Már le is adtam egy rendelést előző héten, ami azóta meg is érkezett, és pont olyanok a termékek, mint amilyennek elképzeltem őket! Nem csak noname ruhák vannak náluk, hanem külföldön is ismert márkás ruhák, amik nagyon jó minőségűek.

Tudom szűrni azt is, milyen márkájú, színű, méretű, árfekvésű ruhát keresek, sőt még az anyag összetételt is, így sokkal gyorsabb és egyszerűbb is a folyamat. Nekem az külön tetszik, hogy a méretet centiméterben is tudom szűrni, ez tovább pontosítja a keresést.

Árban is differenciáltak a termékek, és annak ellenére, hogy a secondhand ruhák mindig olcsóbbak, mint az újak, ezek még a megszokottnál is olcsóbbak! Ez a sok akciónak köszönhető. Szinte állandóan van kedvezmény valamelyik kategóriában, így extrán megéri ezt használni.

Nincsenek rejtett költségek sem, mint más online használt ruha boltnál, csupán a szállításért kell csak fizetni. Ez pedig teljesen korrekt, mert kérhetjük csomagpontra, vagy házhoz is, és utánvételes fizetésre is van lehetőség. Mint mondtam, már meg is jött az, amit előző héten rendeltem, tehát viszonylag gyors is a szállítás.

Első körben a női ruhákat néztem meg természetesen, de a következő alkalommal a férjemnek és a kislányunknak is fogok rendelni valamit. Ahogy néztem, gyermek-, és férfiruha kategóriában is elég nagy a választék.

Ha valaki azon aggódna, mi van ha nem lesz jó a méret, akkor ne tegye, mert van egy útmutató az oldalon ehhez kapcsolódóan. Itt pontosan leírják, hogyan kell mérni a ruhákat, ők hogy mérik, így nem fordulhat elő az, hogy valaki rosszat rendel.

Mutattam a húgomnak is az oldalt, akivel egy generációs különbség van köztünk, hiszen 8 évvel fiatalabb nálam, de még neki is tetszett az oldal. Azt mondta, ez éppen csak annyira vintage, ami még trendi, és ő is szeretne majd leadni rendelést.

Mondtam, hogy akkor adjuk le együtt, mert bizonyos összeg felett országon belül ingyenes a szállítás, így még többet lehet spórolni. Ilyen árak mellett, amik manapság vannak olyan ez az oldal, mint hideg víz a sivatagban. Hasznosabb, mint valaha!