Péksüti után bio kozmetikumokkal kényeztetem magam

Szeretek otthon kenyeret sütni, de a kedvenceim a különböző péksütemények, azon belül is a vajas tésztákat. Szeretem a leveles tésztát, és azt a legjobb, ha nem margarinnal, hanem vajjal készül.

A vajnak sokkal jobb íze van, és a tészta puhább és könnyebb lesz tőle. A vaj emellett aranyszínűvé teszi a tésztát, míg a margarin inkább sárgás árnyalatú. Szerintem ez azért van, mert a vaj tartalmaz némi tejszárazanyagot, míg a margarin nem.

Ha tehát leveles tésztát, croissant-t vagy bármilyen más süteményt készítesz, amelyhez a liszt mellett vajat is használsz, próbálj meg margarin (vagy növényi zsiradék) helyett valódi vajat használni. Ez mindent megváltoztat!

A leveles tésztát le is fagyaszthatod, így ha nem kell egyszerre az egész, akkor az év későbbi szakaszában (vagy akár évek múlva is, ha nem eszel sokat!) felhasználhatod.

A tökéletes leveles tészta elkészítésének titka, hogy nagyon hideg vajat használj, így amikor a tésztát kinyújtod, nem ragad össze annyira. Ha a vaj nem elég hideg, akkor a leveles tésztát nagyon nehéz lesz dolgozni vele.

A szépségápolási termékek is nagyon fontosak számomra, és csak a legjobb minőségűvel érem be ott is! Így tökéletes választásnak bizonyult számomra a Florence bio termékcsaládja. Az egyik szenzációjuk a csiganyálat 65%-ban tartalmazó termék. A csiganyálkát évszázadok óta használják a hagyományos kínai orvoslásban gyógyító szerként. Híres az öregedésgátló, gyulladáscsökkentő, hidratáló és regeneráló tulajdonságairól, ami tökéletessé teszi az érzékeny bőrtípusok számára. A kozmetikum ezen felül még számos értékes összetevőt rejt. A goji bogyó kivonat és a shea vaj hozzáadásával a csigakrém még hatékonyabbá válik a ráncok csökkentésében, míg az aloe vera megnyugtatja az irritált bőrt. A damaszkuszi rózsavíz elősegíti a sejtek megújulását, míg a jojobaolaj hosszan tartó hidratálást biztosít anélkül, hogy eltömítené a pórusokat vagy pattanásokat okozna, mint sok más olaj. Ezáltal a termék ideális minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is. Aztán ott van még a retinolos arckrém is. A retinolos arckrém egy nagy teljesítményű öregedésgátló krém. Összetétele a legújabb öregedésgátló kutatásokon alapul. C-vitamin komplexének köszönhetően hatékony öregedésgátló hatást biztosít minden bőrtípus, különösen az érett és a kombinált bőr számára. A termék magas koncentrációban tartalmaz retinolt, amely megőrzi a bőr természetes rugalmasságát és küzd a ráncok és finom vonalak ellen. Hialuronsavat és E-vitamint is tartalmaz, hogy egész nap javítsa a hidratáltságot és megőrizze az arc feszességét. A retinol organikus eredetű, kiválóan serkenti a kollagén termelődését és a sejtek megújulását, valamint a hámréteg megújulását. Az egyedi formulájú kozmetikummal megőrizhető az arc és a bőr teltsége, ragyogása és rugalmassága. Az elvesztett rugalmasság is visszatér és garantált a hosszan tartó hidratálást az egész nap folyamán. Nem csak a pattanások, a napfény okozta bőrkárosodás és az egyéb foltok (hiperpigmentáció) ellen lép fel, de maximálisan ápol is. Ideális arcra, nyakra és dekoltázsra, nőknek és férfiaknak egyaránt. Ha bomba hatást szeretnél elérni előtte használd a Florence C-vitaminos arcszérumát, mivel ez a két kozmetikum nagyban erősíti egymás hatását, így kifejezetten célszerű őket hosszútávon is együtt alkalmazni.

a vitaminos krém

A vegán arckrém parabén-, szulfát- és mikroműanyag-mentes, így minden bőrtípusra alkalmas. C vitaminos vagy a vitaminos krém? Minden jó megtalálható a Florence bio kozmetikumaiban! Így ha a vitaminos krémet keresel, jobb, ha felkészülsz, hogy annál sokkal többet kapsz! Próbáld ki most, ne gondolkozz sokat, ár-érték arányban ugyanis verhetetlen termékekről van szó.