Dugulás a pékségben

Én már évek óta ugyanabba a pékségbe járok. Előtte szinte kipróbáltam már mindent, amit csak lehetett. Kis túlzással Budapest összes pékségét ismerem. Na jó, ez nem igaz, de az igaz, hogy az elmúlt években nagyon sokat kipróbáltam. Mindig is kerestem az igazi pékárut és nagyon sokáig nem találtam meg.

Azt hiszem, hogy senkinek sem kell bemutatnom azokat az olcsó pékségeket, ahol egyszerűen szörnyű az áru. Látszik, hogy mindent nagyon olcsó alapanyagból próbálnak kihozni és tényleg nagyüzemi módon történik a sütés. Az eredmény is olyan lesz. De persze ezeket nem kell megvenni.

Pontosan ezért én nagyon tudatosan kerestem azt a pékséget, ahol szívesen vásárolok és szívesen költöm a pénzemet, mert tudom, hogy minőségi árut kapok érte.

Így találtam rá Béláék pékségére, ami szerencsére nagyon közel van a lakásomhoz. Azóta mindig és mindent ott veszek náluk, törzsvásárló lettem és már nagyon jól ismerjük egymást.

Például, amikor ott jártam náluk a múltkor, akkor nagy gond volt, ugyanis eldugult a wc, így amire szükségük volt az az SOS vízszerelés Budapesten. Egyből megnyugattam őket, hogy semmi gond, mert én tudom a megoldást, ami nem más, mint a vizszereles.net oldala. Én már régóta őket hívom, ha bármilyen gond van a lakásban és eddig még mindig meg voltam velük elégedve.

És, hogy miért is választom őket?

A vizszereles.net egy olyan vállalkozás, ahol szinte mindent csinálnak, mindent megjavítanak. Oké, a minden azért túlzás, de ha például eldugul valami a fürdőszobában, vagy eltörik egy cső, vagy valamilyen fűtés- vagy vízszerelési problémánk van, akkor bátran fordulhatunk hozzájuk.

Már több mint 30 éve vannak a szakmában, így szinte már mindent láttak. Pont ez az, ami miatt én is mellettük döntöttem, mert számomra ez az igazi garancia. Csak olyan szakemberekkel dolgoznak, akik rendelkeznek az úgynevezett AA minősítéssel, ami biztosítja, hogy valóban igazi szakemberek, akik értenek ahhoz, amit csinálnak. Ez számomra nagyon fontos, mert már számtalanszor belefutottam olyan szerelőbe, aki egyáltalán nem értett ahhoz, amit csinál, vagy éppenséggel valamennyire értett, de sajnos a munkájában nem volt köszönet. Ezután eldöntöttem, hogy csak megbízható szakembereket fogok hívni ezentúl, ezért is döntöttem e cég mellett.

A munkájukért garanciát vállalnak. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen meghibásodás lenne az ő általuk elvégzett munkában, akkor csak hívnunk kell őket és visszajönnek kijavítani a hibát. Persze ez az esetek nagy százalékában nem fordul elő, mert szerencsére általában kítűnő munkát végeznek.

És talán, ami a legjobb, hogy számlát is adnak! Tudom ez sokaknak furcsán hangzik, hiszen elviekben napjainkban mindenkinek számlát kellene adnia az általa elvégzett munka után. Azonban, valljuk be őszintén, hogy ez az esetek nagy százalékában nem így történik, ugyanis egyáltalán nem kapunk semmit a szerelőtől.

Szerencsére a vizszereles.net-nél ez nem így van, mert náluk nem jelent gondot a számla kiállítása. Sőt, az ő számláikat a magyarországi összes biztosító elfogadja. Ez azért is fontos, mert gyakran előfordul, hogy olyan kár keletkezik a lakásban vagy házban, amit fedez a biztosító. Viszont cserébe számlával kell bizonyítanunk a javítást. Szerencsére az ő számláikkal nem lehet gond, mert azokat mindenhol elfogadják.

Ha szeretnénk felvenni velük a kapcsolatot, akkor van lehetőségünk visszahívás kérésére az oldalon található űrlap kitöltésével.

Most már Béláék is tudják, hogy mit kell csinálni, ha valakinek éppen szüksége van egy SOS vízszerelésre Budapesten.