Mama kicsi péksége, álmok és tervezés

Anyukám világ életében isteni szakács volt. Minden alkalommal, ha sütit sütött vagy kenyeret, az egész házat átjárta az a mennyei illat. A sütés művészet, rengeteg kreativitás és kitartás kell hozzá. Aki feladja az első leégett keksznél, annak nincs meg az elszántsága ehhez a szakmához. Mindig mondom anyukámnak, hogy neki megvan, ezért kellene céget alapítania, és belevágni a saját kis péksége vagy cukrászdája létrehozásába.

Sokat aggódik azon, hogy ez nagyon bonyolult és ezer évig tartana, de mondtam neki, hogy láttam egy jó lehetőséget, ahol a Bt alapítás 17.900 forinttól vagy INGYEN | topcegalapitas.eu weblapján úgy tűnik, hogy nem csak a milliomosok rúghatnak labdába. Igaz, ők is felhívják rá a figyelmet, hogy a kezdő tőke bármennyi lehet. Persze én elfogultan úgy gondolom, hogy anyukám kekszei és kuglófjai bármi pénzt megérnének.

A pékséget mindig is Budapesten képzeltük el, hiszen itt élnek édesapámmal, hát gondoltuk legalább megnézzük a fővárosi székhelyű lehetőségeket a topcegalapitas.eu oldalán. Minden létező információval elláttak minket, hogy van lehetőségünk 1 óra aláírási és konzultációs megbeszélésre, cégtábla kihelyezésre, jogi segítséget is kapunk, és a székhelyszolgáltatás keretében 6+1 ajándék hónapot, ami azért elég jó ajánlat, persze mi még csak fontolgatjuk a vállalkozást, de eddig csábítónak találtuk.

Bt alapítás 17.900 forinttól vagy INGYEN
Bt alapítás 17.900 forinttól vagy INGYEN

Aztán persze felmerült bennünk a kérdés, hogy a teljes székhelykezelés, a levelek intézése és a sok egyéb szolgáltatás fényében tényleg rémisztő összeg -e a honlap által kínált Bt alapítás 17.900 forinttól vagy INGYEN. Gondolkodóba estünk. Erre is van lehetőség, mert bármilyen kérdéssel lehet őket keresni a honlapon feltüntetett telefonszámon. Jó tudni, hogy a dédelgetett álmoknak is van létjogosultsága.