Milyen gép a pékek legnagyobb segítsége?

Még poén szinten is sokszor elhangzik, ha valaki eszméletlen korán kel, hogy ‘Mi vagy te, pék?’

De azt pontosan senki nem tudja, hogy kábé akkor kelünk, mint amikor lefekszenek, azaz éjfélkor.

Ez az ára annak, hogy hajnalra meglegyen az a sok finom pékáru, amit frissen, ropogósan vesznek az emberek.

Így is gyorsan dolgozunk, nagyon nem lehet hova pörgetni a dolgot, mert a tésztának meg kell kelnie, sütés előtt még meg kell formázni, na meg ott a sütési idő is.

Amin lehetett gyorsítani, azt már megtették, nem is beszélve a fizikai igénybevétel mérséklését. Ugyanis a legnagyobb segítség, a pékek jobbkeze a dagasztógép.

Számos fajta elérhető már a piacon, de nem mindegy mit és honnan vásárolunk.

A legjobb választás a tapolcai rdealer. Egyszerűen írjuk be a keresőnkbe a Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer kulcsszavakat és rögtön a dagasztógépek Kánaánjában találjuk magunkat.

Ha speciális feltételek szerint keresnénk akkor a kipipáljuk a számunkra preferált szűkítési opciót és már böngészhetjük is az elérhető termékeket.

A listát tudjuk márka szerint, vagy használtság, esetleg ár szerint szűkíteni.

Amennyiben pedig a Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer szavakkal történő keresés után semmilyen kitételre nincs szükségünk, csak görgessük végig a listát.

Mindegyik terméket képpel jelenítenek meg, így nem kell a fantáziánkra hagyatkoznunk, sőt még a piac összes elérhető dagasztógépét sem kell ismernünk.

Elég megnézni a képet és az alatta elérhető információkat végigolvasni ahhoz, hogy megismerkedjünk a kínálattal.

A képek alatt továbbá szerepel a nettó ár is és a rövid jellemzés.

A képek jobb felső sarkában még egy hasznos információra figyelhetünk fel, ez pedig a termékek állapota. Azaz már használt vagy esetleg új gép iránt érdeklődünk.

Jelenleg összesen 7 termék elérhető ebben a kategóriában, amiből 2 használt, 5 pedig teljesen új.

A lista nézetben a gépek mindegyikénél szerepeltetik a kapacitásukat, hogy hány literes az térfogatuk.

Ha kiemelten érdeklődnénk egy gép iránt, úgy csak kattintanunk kell és máris az adott dagasztó oldalára navigál át minket a rendszer.

Legyen szó használt vagy új cikkről, bővebb szakmai ingókhoz juthatunk.

Szerepel az oldalon az rdealer által biztosított garancia, az áramforrás igénye és további hasznos részletek.

A garancia minden használt termék esetén 3 hónap, míg új gép esetén 1 év.

Ha megtetszene egy gép, akár a kedvencekhez is adhatjuk vagy azonnali vétel esetén csak a vásárlás ikonra kell kattintanunk.

Ekkor megjelennek a további teendőink, hogy miket kell csinálnunk a vásárláshoz és az rdealer elérhetőségei egészen az e-mail címüktől a tapolcai bemutatótermük elhelyezkedéséig.

Rendelést telefonon vesznek fel, így további kérdés esetén az ügyfélszolgálatos munkatársuk áll rendelkezésünkre, akivel a vásárlást is leegyeztethetjük.

Érdeklődésünket és vásárlási szándékunkat időzítsük hétköznapra, mivel hétvégén zárva tartanak. 

Az oldalon egyébként nem csak dagasztógépeket vásárolhatunk, ugyanis ez a családi vállalkozás professzionális ipari gépeket árusít már több éve.

A sütőipar technológiai hátteréül szolgáló gépektől egészen az ipari mosogatógépekig válogathatunk a profibbnál profibb termékek közül.

Ha pedig kissé tanácstalanul vagyunk, de nem feltétlenül szeretnénk az ügyfélszolgálattal beszélni, akkor néhány témához kapcsolódóan olvashatunk bogbejegyzéseket az rdealer weblapján. Ezeket az írásokat a megfelelő fülre kattintva érhetjük el, középen fent, a logó alatt.

Vállalkozásunkat felvirágoztathatja, munkánkat kiválóan segítheti egy jól megválasztott gép. Látogassunk el az rdealer oldalára és biztosan nem nyúlunk mellé!