Egy finom péksüti után irány az autósiskola!

fordulatjogositvany.hu

Van egy kedvenc pékségem, ami közel van az egyetemhez. Minden szerdán itt uzsonnázom, illetve iszom egy kávét is, mielőtt beülnék a délutáni óráimra. Ezt egy nagyon kellemes hagyománynak érzem, amit még akkor is csináltam, amikor elkezdtem megszerezni a jogosítványomat. Az egyik szaktársam mondta, hogy a fordulatjogositvany.hu-val tegyek egy próbát. Nagyon sokáig nem voltam benne biztos, hogy akarok-e jogosítványt, mert úgy voltam vele, hogy jól elvagyok én a tömegközlekedéssel is. De aztán egyre többször kerültem olyan helyzetbe, hogy nagyon jól jönne, ha lenne egy autóm, vagy legalábbis jogosítványom, hogy tudjak egyet kölcsönkérni. Végül úgy döntöttem, hogy sajnos nem úszhatom meg, muszáj lesz megtanulni vezetni.

A Fordulat Autósiskola meghozta a kedvem a vezetéshez

Bár a szaktársam nagyon ajánlotta a fordulatjogositvany.hu-t, én azért úgy voltam vele, hogy először alaposan áttanulmányozom a weboldalukat. Egy meglepően jól felépített és stílusos honlappal találtam szembe magam. Szépen sorban végigjártam a menüpontokat, mert nem igazán tudtam, hogy a menete a jogosítvány szerzésnek. Ahogy láttam a beiratkozást követően, el kell kezdeni az elméleti oktatást. Az elméleti tanfolyamon való részvétel azért is fontos, hogy a KRESZ vizsgára már felkészülten mehessünk. Amikor túl vagyunk a sikeres KRESZ vizsgán, akkor jöhet a következő lépés, vagyis a gyakorlati oktatás. A fordulatjogositvany.hu oldalán megtalálhatók azok az oktatók és oktatóautók, amelyek közül választani lehet, hogy kivel szeretnénk a gyakorlati részt elvégezni. Ilyenkor számítani lehet némi várakozási időre, hiszen nem biztos, hogy az kiválasztott oktató és autó szabad rögtön a KRESZ vizsga után.

Amikor szabaddá válik az oktató és az autó is, kezdődhet a gyakorlati része a folyamatnak. Megadott óraszámot kell levezetni, illetve menet közben el kell végezni egy elsősegély tanfolyamot is. Ha pedig ezen is túl vagyunk, akkor következik a nagy ugrás: a forgalmi vizsga. Ennek a sikeres teljesítése után már csak adminisztrációs része van hátra a jogosítvány szerzésnek.

A szokásos uzsonna után menjünk vezetni!

Miután alaposan végig rágtam magam a fordulatjogositvany.hu oldalán, úgy döntöttem, hogy adok egy esélyt ennek a jogosítvány szerzős dolognak. A Fordulat Autósiskola részletesen leírt mindent a teendőkről, ami nagyon szimpatikussá tette őket a szememben. Mivel a szaktársam is nagyon határozottan ajánlotta őket, ezért nem is nézelődtem tovább, hanem elkezdtem a beiratkozási procedúrát. Nagy szerencsém volt, mert még pont be tudtam csatlakozni egy induló elméleti képzésre, és ami még jobbá tette a dolgot, hogy a szokásos délután uzsonnám a pékségben még pont belefért az időmbe, mielőtt mentem az autósiskolába! Úgy érzem, hogy a jogosítvány szerzés sétagalopp lesz, főleg a Fordulat Autósiskola segítségével!