A kedvenc pékségemben találtam meg ezt az online boltot

Van itt a közelben egy pékség, ahova elég sokat járok. Ez nem egy egyszerű pékség ám! Ne úgy képzeljétek el, hogy van egy pult, mögötte pedig az árusok és a pékáruk. Ez egy gyönyörű szépen berendezett hely, asztalokkal és székekkel. Ez a pékség már majdnem olyan, mint egy cukrászda. Vagy legalábbis valahol a kettő között lehet. Én mindenesetre nagyon szeretem ezt a helyet. Hetente legalább egyszer betérek hozzájuk, hogy egyek valami finomat. Néha a laptopomat is elhozom, pedig hivatalosan nincs a vendégeknek wifi fenntartva, de mivel engem már régóta ismernek velem kivételt tesznek, és használhatom az internetjüket. Náluk tényleg az ügyfél az első, igaz?

Amiért még szeretek idejárni, az a kávé! Mert ebben a pékségben valami elképesztően finom kávét szolgálnak fel. Komolyan mondom, akár kávézóként is hivatkozhatnának magukra, annyira finom! Valami speciális kávébabot használnak, amit a sima boltokból nem is lehet beszerezni.

Múltkor egy isteni fahéjas csiga és egy kapucsínó társaságban az internetet böngésztem. Közeledik a nővérem születésnapja, ezért szerettem volna valamilyen cipőt vásárolni. Ez nem egyszerű feladat, mert elég nagy a lábmérete.

Más a második fahéjas csigámat ettem, mikor végre rátaláltam a megoldásra. Úgy látszik ez a pékség szerencsét hozott, mert ott találtam meg azt a webshopot, amin keresztül olyan méretű cipőt választhatok a nővéremnek, amilyenre szüksége van.

Mivel nagy itt a választék, ezért úgy döntöttem, hogy a kiválasztási folyamat előtt kikérek magamnak még egy kávét (erősen gondolkodtam egy harmadik fahéjas csigán is, de azt már azért soknak éreztem volna).

Most már biztos kíváncsiak vagytok rá, hogy melyik online boltról is van szó. Itt a webes címük: orias-shop.hu. Persze fizikai boltjuk is van, amit főváros 14. kerületében találhattok meg.

Kikről is van szó? Röviden egy olyan forgalmazóról beszélünk, ami a nagyobb lábmérettel rendelkező nők és férfiak számára szolgáltat kiváló cipőket. Ezenfelül persze más termékek is találhatóak náluk, de alapvetően ez tekinthető a főbb profiljuknak.

Kezdjük az elejéről. Elég volt néhány másodpercet a weboldalukon töltenem ahhoz, hogy érezzem: közel kerültem ahhoz, hogy a nővéremnek egy olyan cipőt vehessek ajándékba, aminek tényleg örülni fog.

Mivel weboldalak készítésével foglalkozom, gyorsan felismerem a profi munkát. Márpedig ez a webshop professzionális keretek között készült, az biztos!

Tetszik, hogy minden fontos tudnivaló azonnal megtalálható rajta, különösebb keresés nélkül. A weboldal tetején minden lényegesebb menüpont megtalálható. Gondolok itt elsősorrban a termékkategóriákra. Ezeknek a kategóriáknak a segítségével villámgyorsan meg lehet találni azt, amit keresünk.

Ha létezik olyan, hogy tökéletes nagyméretű női cipők boltja, hát akkor ez lesz az!

Én nem vagyok igazán otthon a cipőkben, főleg nem a női cipőkben (hiszen férfi vagyok), de játszi könnyedséggel sikerült itt feltalálnom magam. A kategóriák kiválóan lettek kitalálva, így ha bárkinek bármilyen elképzelése is van a kívánt termékről, hamar el fog jutni a céljáig.

Egyébként van egy másik módja is annak, hogy termékeket keressünk. A weblap jobb oldalán található egy szűrő rendszer, ahol a következők alapján tudunk válogatni: szín, márka, méret és a termék státusza. Státusz alatt a következőket lehet érteni: új termék, akciós és hogy van-e raktáron.

nagyméretű női cipők boltja

Ebből már láthatjátok, hogy megvan a lehetőség a pontosításra, ha termékek kereséséről van szó.

Az én nővérem egy borzasztóan kényelmes típus, aki szeret csak gyorsan belebújni a cipőjébe, anélkül, hogy be kéne kötnie azt. Elég extra igény, igaz? Nos, az ÓriásWebshop még az olyanokra is gondolt, mint a nővérem, hiszen náluk létezik a “belebújós félcipők” kategória. Nem semmi, igaz?

Bár ezen nem nagyon kéne csodálkozni, hiszen mégiscsak a legjobb nagyméretű női cipők boltja az, amiről most beszélünk, így kvázi borítékolható volt, hogy itt még ilyen termékek vásárlására is van lehetőség.

Szerencsére tudtam a két szükséges dolgot a nővéremről ahhoz, hogy vásárolhassak: 44-es a lábmérete, és a kedvenc színe a piros. Ez alapján kiválasztottam a számára egy piros színű belebújós cipőt, aminek a mérete is stimmelt. Mivel ugyanabban a házban élünk, ezért nem kérhettem házhozszállítást, hiszen ha ő veszi át a csomagot, akkor oda a meglepetés. Szerencsére itt többféle szállítási módot is lehet választani, illetve az üzletükben is lehetőség van személyesen átvenni a termékeket. Én úgy döntöttem, hogy az a legegyszerűbb, ha személyesen átveszem a cipőket az boltjukban, mivel annyira egyébként sincsenek tőlem messze. Amúgy a termékekért 1 hétig van lehetőségünk elmenni, ugyanis addig teszik félre a számunkra.

Mikor beléptem az üzletükbe, egy igazán barátságos és kedves társaság fogadott. Érződött, hogy számukra az ügyfelek profi kiszolgálása a prioritás. Elköszöntem tőlük, és indultam haza, hogy becsomagoljam a cipőket egy díszdobozba a nővérem közelgő születésnapjára.

Nemsokára el is jött a nagy nap! A nővéremnek szánt ajándék telitalálat volt, mert nagyon tetszett neki. Azonnal ki is próbálta. Valóban elég volt csak belebújnia! Szinte olyan volt, mintha külön az ő lábára készültek volna ezek a cipők!

Nem győzött hálálkodni nekem, és könyörgött, hogy mondjam el, hol vásároltam ezeket! Egészen biztos, hogy fog onnan rendelni magának árut a jövőben, hiszen ezek a klassz piros cipők olyan kényelmesek a számára, mint előtte még soha semmilyen lábbeli!

Neked is szükséged lenne egy olyan üzletre, ahonnan nagyméretű cipők beszerzésére van lehetőség? Akkor irány az ÓriásWebshop, a nagyméretű női cipők boltja!