A péksüteményekről le kellett mondanom, de a minőségi motorolajról nem fogok!

Néhány évvel ezelőtt pár elképesztő rosszullétet követően sajnos le kellett mondanom a péksüteményekről, kiderült ugyanis, hogy inzulinrezisztenciám van. Pedig imádtam, mindent imádtam, a kakaós csigától kezdve, a vajas croissanton át a spenótos táskáig, mindent! Micsoda reggeliket csaptunk…és micsoda pékségek vannak a városban! De ez már sajnos a múlt, persze lehet őket helyettesíteni ezzel-azzal, de nem fogja ugyanazt az érzést adni.

Vannak viszont olyan dolgok is az életben, amikről nem tudok és nem is akarok – és szerencsére nem is kell lemondanom. Ilyen például az, hogy kizárólag minőségi motorolajat használok. Elvégre ha már volt pénzem járműre, akkor legyen pénzem arra is, hogy a lehető legjobb anyagokkal megtöltve használjam azt – mert hát erős párhuzamot vonva, saját magamat se szeméttel tömöm, hanem minőségi, tápanyagban gazdag ételekkel.

Ezért használom már jó ideje a castrol power 1 2t motorolajat a motorkerékpáromhoz. Mikor megvettem a berregőt, akkor ezt ajánlották hozzá a srácok a szalonban, azóta pedig kifogástalanul üzemel vele a moci, úgyhogy nem volt kérdés, hogy kitartok a termék mellett. Az OlajWebshopról szoktam rendelni (www.olajwebshop.hu), mert kedvező áron adják és gyorsan házhoz is szállítják.

Ez egy olyan motorolaj, amit bármelyik kétütemű motorkerékpárhoz és robogóhoz fel lehet használni, mindegyik zavartalan és üzemszerű működését nagyban elősegíti – hosszútávon. Ezt nagy részben annak köszönheti, hogy az anyag gyártása során egy különleges, úgynevezett Clean Burning Formula-t használnak, ami jótékonyan hat az élettartamra. Bár nem értek hozzá, hogy ez egészen pontosan mit is takar, azt gondolom, hogy a tapasztalat és a megannyi jó véleményen magáért beszél, az pedig már csak hab a tortán, hogy a motorszerelők is erre esküsznek. Elvégre a Castrol már nagyon régóta jelen van a motorolajak között, nem véletlen, hogy ennyire megbízható és piacvezető termékeket tudnak gyártani.