Egy jó vízszerelő elkélt a home office-hoz

Emlékszem azokra az időkre, nagyon is, amikor egy pékségben vállaltam kisegítő munkát. Mivel korábban is emberekkel foglalkoztam, ezért nem esett nehezemre a dolog, viszont voltak nagyon unalmas órák, amikor lassan vánszorgott az idő… Jobban szerettem azt, amikor a kilincset adták egymásnak a vásárlók. A kedvencem az a finom, friss pékáru-illat volt, amikor megjött a szállítmány. A gyerekkoromra emlékeztetett, nagymamám finom péksüteményeire és cipóira.

A pékség egyébként egy nagyon kellemes kis környéken volt. Forgalmas csomóponthoz közel, de egy kis kertszerű, félig elkerített résszel rendelkezett, így lehetett előtte üldögélni, beszélgetni is. Nem is csoda, hogy szerették az emberek ezt a helyet. És hát a finom péksütemények!… Édes és sós, egy rakással. Ami megmaradt a nap végén, azt a helyi jótékonysági szervezetnek ajánlotta fel a főnök – kedves gesztus szerintem.

Azóta már teljesen máshogy néz ki az a hely. A pékség sincs meg, és már én is máshol dolgozom. Lediplomáztam, kétszer is, és egy belvárosi irodában töltöm a munkahét felét, a többi időt pedig home office keretein belül dolgozom le. A pékségeket a rohanó reggeleken viszont azóta is előszeretettel látogatom, ha jól jön egy kis harapnivaló.

Most azonban teljesen másról szeretnék mesélni e bejegyzés további részében, ugyanis volt egy nagyon pozitív tapasztalatom egy vízszerelővel, és ennek megosztásával talán másoknak is fogok tudni segíteni. Történt ugyanis, hogy a mobilvizszerelo.hu szolgáltatását kellett igénybe vennem, egy teljesen átlagosnak induló nap során. Nem jött víz a csapból, és teljesen bepánikoltam. Az volt a nagy szerencsém, hogy a kedvencek közt ott várakozott elmentve a mobilvizszerelo.hu weboldal, amit korábban az egyik szomszédom ajánlott nekem. Mesélte, hogy náluk annyira jó munkát végeztek a szakik, amikor felújították a fürdőszobájukat, hogy végül a fűtéssel is őket bízták meg. Bizony, jól olvastátok: igaz, hogy a mobilvizszerelo.hu weboldal csak a vizesblokkot foglalja magában, de a cég kiváló fűtésszerelőket is ki tud küldeni a budapesti és Pest megyei, segítségre szoruló ingatlanok bármelyikébe. De mitől is különleges igazán ez a team? Ugyan több dolgot is fel tudok sorolni, amiben kiemelkedőek, de ami a legelőször eszembe jut róluk, az egyértelműen a sürgős esetek vállalása. Ahogyan a honlapon is olvasható, vészhelyzet esetén akár már egy órán belül tudják biztosítani a helyszínre történő kiérkezést – szerintem ez a legnagyobb versenyelőnyük más szolgáltatókhoz képest. A többi persze a szakértelem és az alaposság – itt valóban látszik, hogy évek, évtizedek óta a szakmában tevékenykedő személyekről beszélhetünk, akik sokat láttak, tapasztaltak, szóval tulajdonképpen nem is tudunk nekik olyan helyzetet mutatni, amihez hasonlót nem oldottak volna már meg.

Ez esetemben sem volt másképp: ha tudtam volna, hogy ilyen profival lesz dolgom, már az elején sem aggódom annyira. A vízszerelő afelől is biztosított, hogy a garancia természetesen áll az elvégzett munkára, valamint a számlát is nagyon alaposan és figyelmesen töltötte ki az úriember – ez már csak azért is fontos, mert kár esetén így a biztosítónak sem lehet egy rossz szava sem.

Minden jó, ha a vége jó: így alakult tehát az a bizonyos nap, amikor végre én is pozitív tapasztalatokat szereztem a szakikkal kapcsolatban. Itt abszolút partnerként voltam kezelve, nem akartak nyerészkedni a hozzá nem értésemen, sőt, készségesen, sok türelemmel magyarázott nekem a szakember, amíg a javítási munkákat végezte. Ezt már nevezem! Igazán alaposan dolgozott, többször mondta is, hogy egy kis ideig eltart a dolog, de szeretne körültekintő lenni, nem kapkodni, mert az sose vezet jóra. Nem is tudjátok elképzelni, hogy mekkora könnyebbséget jelent nekem, hogy mostantól tudom, kiket kell tárcsázni, ha beüt a krach az otthonomban! Ezért is ajánlom mindenkinek szívből a mobilvizszerelo.hu szolgáltatásait – aki hozzám hasonlóan tudja azt, hogy milyen nehéz profi víz- vagy gázszerelőt találni, az bízom benne, hogy extrán értékelni fogja az információt! Fordulj bátran és bizalommal hozzájuk, akár s. o. s. helyzetben is!