Én otthon sütöm a kenyeret

Hol lehet jó kenyeret kapni? Már sokszor tették fel nekem ezt a kérdést, de ugyanakkor már én is rengetegszer tettem fel másoknak ugyanúgy. Talán ez amolyan örök dilemma.

Emlékszem rá, hogy gyerekkoromban a kisvárosban, ahol laktunk mindig ugyanahhoz a pékséghez jártunk és nagyon finom volt a kenyér. Nem csak a kenyér, hanem minden, a kifli, a zsömle, a péksütemények, egyszóval minden. Hosszú évekig odajártunk és nagyon szerettük addig, amig a tulajdonos be nem zárta az üzletet, mert már nem ment jól neki és nem érte meg.

Olyan kenyeret azóta sem találtam sehol. Egy időben még le is szoktam a kenyér evésről, vagyis alig ettem kenyeret, de aztán nem bírtam ki és visszaszoktam.

Aztán 1-2 évvel ezelőtt annyira elegem lett ebből, hogy elhatároztam, én fogok kenyeret sütni otthon. Ehhez segítségemre volt az expresszbolt.com oldal, ahonnan két remek konyhai eszközt is beszereztem.

Az egyik az úgynevezett Berlinger Haus Granit Diamond Line kenyérsütő tepsi. Amióta ezt használom egyszerűen nem tudom abbahagyni a kenyérsütést, annyira gyors és egyszerű.

expresszbolt.com

Ez a tepsi teljesen tapadásmentes és sosem ragad le semmi, köszönhetően a 3 rétegű márványbevonatnak. Nagyon könnyen lehet tisztítani, sőt még a mosogatógépbe is be lehet rakni, nem lesz semmi baja és így nem nekünk kell kézzel tisztítgatni. A két végén speciális szilikonból készült narancssárga fogókkal rendelkezik, aminek a segítségével biztos, hogy nem égetjük meg a kezünket, amikor kivesszük a sütőből a frissen sült kenyeret.

Egyébként, amíg nem vettem meg ezt a tepsit, addig a szilikon kenyérsütő formát használtam, amit szintén az expresszbolt.com-ról rendeltem meg már korábban, mindössze 1290 Ft-ért. Iszonyat praktikus, mert kis helyet foglal. Mivel hajlékony, így össze is lehet hajtogatni és szinte bármilyen kis résbe befér a konyhában. Nagyon könnyű tisztítani és rendben tartani.

Imádom, hogy az említett oldalon mindig megújuló árukínálattal várnak és egy csomó jópofa dolgot lehet vásárolni. Nagyon jó minőséget kínálnak, teljesen elérhető árakon. Ha pedig bármi problémánk lenne, akkor 14 napunk van arra, hogy a terméket visszaküldjük, különösebb indoklás nélkül. Probléma esetén van lehetőség felhívni az ügyfélszolgálatot, aminek a telefonszámát a weboldal tetején találjuk. Nagyon kedvesen fogadnak és igyekeznek minél hamarabb és gyorsan megoldani a problémát.

Van lehetőség arra is, hogy a meghibásodott terméket a cég saját szervízébe visszaküldjük. Ehhez nem kell mást tenni, mint a honlapon található linkre kattintani, amely átvisz minket egy másik oldalra, ahol a szükséges adatok megadásával tudjuk igényelni a visszaküldést.

A termékek kiszállítása az egyik futárszolgálattal történik csak Magyarországon belül, tehát külföldre ne rendeljünk, mert nem fogják kiszállítani. Amennyiben a termék raktáron van, úgy nagyjából 2-3 nap alatt kiszállítják viszont, ha nincs raktáron és meg kell rendelni, akkor a kiszállítás akár 5-10 nap is lehet attól függően, hogy mikor érkezik meg a megrendelt áru a raktárba.

A szállítás díja a termék súlyától függ. Például maximum 10 kg-os súlyig, csak 1590 Ft-ot kell fizetni, majd az ár sávosan változik. A maximális ár 30 és 40 kg közötti áru esetében 3090 Ft. Az is előfordulhat, hogy egy bizonyos termék ennél nehezebb súlyú vagy speciális méretekkel rendelkezik, nyilván erre egyéni árat is szabnak.

Hát, így sütöm én otthon a finom házi kenyereimet az expresszbolt.com segítségével.