Remek tippet kaptam férfi bakancs beszerző helyre

Ha van valami, amit gyerekkoromban belém vertek, az az, hogy a rossz időt nem szabad félvállról venni. Igaz, hogy Magyarországon egyre kevésbé jellemzőek a fogcsikorgatóan hideg telek, ettől függetlenül újra és újra érkezik egy-egy cudar időszak, amikor igenis fel kell öltözni, különös tekintettel a lábbelire. Anyukám szavaival élve: a téli öltözet a cipővel kezdődik. No, nem sorrendben, de ha nem a megfelelő lábravalót választjuk, felöltözhetünk akármennyire, akkor is fázni fogunk. Az pedig egyenes út a megbetegedéshez. Érdekes módon legutóbb, amikor férfi bakancs vásárlásra adtam a fejem, azt nem azért tettem, mert egy boltban nagyon megtetszett egy darab, hanem mert valaki máson, konkrétan a helyi pékség alkalmazottján vettem észre, és tetszett meg nagyon. Innen pedig már csak pár lépés volt, hogy magamnak is rendeljek egyet.

Szóval úgy esett az eset, hogy munka után betértem kenyérért a közeli pékségbe, mert a feleségem megkért rá. Ott pillantottam meg, hogy az általam jól ismert eladón egy nagyon pöpec férfi bakancs van, ami már első ránézésre nagyon kényelmesnek és melegnek tűnt, igazi télvíz idejére valónak. Akkor még éppen nem volt kifejezetten hideg, de úgy voltam vele, hogy nem árt előre készülni. Megkérdeztem hát tőle, hogy mit tud mondani róla, mi a véleménye és honnan vette. Elmesélte, hogy ez egy S. Oliver bakancs, kifejezetten városi használatra, de nagyon jól bélelt, a külseje erős bőrből van, a talpa pedig remekül ellenáll a csúszásnak. A cipomarket.hu oldalról rendelte, mert ő is úgy volt vele, mint én: ha már téli lábbelit veszünk, akkor vegyünk rendeset. Elővette a telefonját, és meg is mutatta az említett oldalon a férfi bakancs aloldalt, ahol nem csak az őáltala viseltet találtuk meg, hanem még legalább 3 oldalnyi másmilyent. Volt köztük karcsúbb, vékonyabb, és egészen túrabakancs jellegű is. Gyorsan én is kikerestem az oldalt az én készülékemen, és megköszöntem a segítséget. Annyira siettem haza, hogy a kenyeret is majdnem otthagytam…

férfi bakancs

Otthon aztán leültem a számítógépem elé, és nekiláttam, hogy alaposan átnézzem az említett cipomarket.hu férfi bakancs kínálatát. Meg kell mondjam, ezek tényleg adnak a minőségre és a választékra. Mivel én kifejezetten meleg és bélelt városi bakancsot kerestem, így inkább ezekre koncentráltam, de nem tartom kizártnak, hogy majd az átmeneti időszakra is innen fogok valami lábbelit rendelni. Végül egy vízhatlan Imac férfi bakancs mellett döntöttem, mert ha veszek még mellé egy impregnáló sprét is valahol, akkor ezzel biztosan kihúzom a tél végéig. Sőt, ha óvatos vagyok, akkor a következő szezont is kibírhatja. Örömmel konstatáltam, hogy az én “kis” 44-es lábamra is van készleten, szóval nem húztam az időt, meg is rendeltem.

Pár nappal később már hívott is a futár, hogy meghozta a csomagomat, én pedig komoly lázba jöttem, mert tudtam, hogy megjött az általam rendelt férfi bakancs a cipomarket.hu-tól. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire gyorsan és zökkenőmentesen kiküldik, de hát érik az embert kellemes meglepetések. Hazaérve aztán az első dolgom volt kibontani és felpróbálni, hiszen ha kiderül, hogy nem jó, akkor még időben vagyok a cselekvésre. De szerencsére elsőre olyan kényelmesnek bizonyult, mintha a lábamra öntötték volna. Nem szorított, nem nyomott, és olyan jó melegnek bizonyult, mintha két kis kályhát viseltem volna. És de jól tettem, hogy megrendeltem! Pár nappal később meg is érkezett a szeles, esős, majd pedig a fagyos, havas idő. De én nyugodt lehettem, mert már egy kiváló férfi bakancs segítette az előttünk álló tél átvészelését.