A pékségben hallottam a női ceremóniamesterről

ceremóniamester vélemények

Van a közelben egy nagyon cuki pékség, ahol isteni finomságokat lehet kapni, és a hét minden napján nyitva van. Kóstoltam már a pékáruk közül a rozslisztből készült, a teljeskiőrlésű és az élesztőmentes kenyeret, a zsemlét, kiflit, kalácsot és bagettet is, és mind kivétel nélkül finomak voltak! Édesszájú vagyok, úgyhogy mindig választok valamit a másik pultról is, kedvencem a kakaós csiga, a túrós batyu és a rétesek, ezek közül viszont nem tudok választani, mert van almás, túrós, meggyes, mákos és még csokis is, amilyet nem ettem még soha máshol, de így is tudom, hogy itt a legjobb. Ha tudok, minden reggel beugrom munka előtt, úgyhogy nagyon jól ismernek a kiszolgálók, a pékség tulajdonosával is többször összefutottam már, volt, hogy meghívott egy ingyen kávéra. Vasárnap csak reggel van nyitva, de szombaton egész nap, így a hétvége első napján szeretem ott tölteni az egész délelőttöt, és így elég sok emberrel találkozom, akik mesélnek minden féléről.

Múltkor egy nagyon kedves hölgy mesélt a lánya esküvőjéről, ahova egyébként épp a pékségből vitték az aprósüteményeket, és mindenki nagyon elégedett volt velük! Az esküvő nagyon jól sikerült, kiemelte a helyszín különlegességét és a ceremóniamestert – amiről én ezidáig nem is tudtam, hogy micsoda egyáltalán, mert nem sok lagzin jártam életemben, de olyan meggyőzően mesélt Katáról – megjegyeztem máris a nevét -, hogy ha egyszer nekem is lesz, az én Nagy Napomon is tuti ő lesz! Már azon meglepődtem, hogy női ceremóniamestert választottak, de ez a hölgy teljes természetességgel mesélt erről, kifejezetten nőt szerettek volna, aki figyel a részletekre, érzékenyebb a férfiaknál stb. Azért tudott sokat mesélni róla, mert Ő is részt vett  kiválasztási folyamatban, mert a lánya kérte a segítségét, mert jó emberismerő. Katával volt egy online találkozójuk, de igazából már a weboldalán található referenciák meggyőzték őket előzetesen! Itt vannak a ceremóniamester vélemények. Több, mint harminc pár fejtette ki a véleményét róla a Női ceremóniamester honlapon, és vállalták azt közös fotóval együtt, így az őszinte szavak és mosolyok teljes bizonyosságot tesznek.

Van, aki egy szóval, a profizmussal jellemzi Katát, akinek a jelenléte segített a párnak, hogy teljes mértékben menyasszonyként és vőlegényként tudják megélni a Nagy Napjukat, és ne izguljanak semmi miatt, mert tudták, hogy Ő mindent kézben tart, intéz, háttérben rendez. Akik rábízták a szimbolikus szertartásukat is, azok is maximálisan elégedettek, mert száz százalékban rájuk szabta a ceremóniát, egyedi szöveget írt a történetükről, kapcsolatukról. A legtöbben a vagányságát, lazaságát emelik ki, de mindemellett határozott, tapasztalt, lelkes, alapos. Nagyon sok évnyi rendezvényszervezői tapasztalata van, ebből adódóan minden részletre figyel, minden közreműködőt hatékonyan koordinál, a násznépet informálja és szórakoztatja. Aki az esküvő szervezésében is kérte a segítségét, annak sem okozott csalódást. Az oldalon ráadásul nem csak friss házasok, hanem DJ és fotós is jó véleményt fogalmazott meg a Női Ceremóniamesterről, így látható, hogy a szolgáltatók is pozitívan nyilatkoznak róla! És a párok is írnak arról, hogy a násznép tagjai is áradoztak Katáról – ahogy tette ez a kedves hölgy is a pékségben szombaton.