Én nem csak a pékárun spórolok

Még a csapból is az folyik, mennyit drágult minden az elmúlt időszakban: sokszorosára nőtt a benzin ára, a rezsiköltségek is az egekben, de ugyanez igaz a ruházkodásra, háztartási kellékekre és persze az élelmiszerekre is. Manapság már azt sem lehet megúszni pár ezer forintos kiadás nélkül, ha lemegyünk a közeli pékségbe, ugyanis már a pékáru is megdrágult.

Tudom, nagyon panaszkodósra sikerült az első bekezdésem, elnézést kérek érte. Sajnos tényleg látom a drágulást, de ne higgyétek, hogy ebbe beletörődtem és kesergéssel töltöm a mindennapjaim: folyamatosan keresem a megoldásokat arra, hogyan is tudnék kicsit spórolni.

Az egyik ilyen megoldást az adta, hogy a pékségben való vásárlást lecseréltem a házi kenyérsütésre. Eleinte persze nem volt könnyű (nehezebb kenyeret sütni, mint hittem, ezt bevallom Nektek), de megérte gyakorolni. Mióta belejöttem a dologba, már élvezem is, szóval mondhatni, hogy egy új hobbit is találtam amellett, hogy rengeteget spórolok a pékárun.

A másik remek dolog, amit bevezettem, hogy elkezdtem kuponokat használni minden vásárláshoz, amihez csak lehet. Ebben óriási segítségem a kuponkodok.hu, ahol több száz elérhető kupont is találhatunk egyszerre!

A kuponkodok.hu-n vannak notino kuponok, CCC és Deichmann kuponok, Sinsay kuponok, de VidaXL, pepita.hu, Libri és ezer más bolt kuponja is fellelhető ott. Ezek mindig időszakosan elérhető kuponok, tehát időnként változni fog, mekkora kedvezményt kaphatunk általa. Egy konkrét példával: a notino kuponok a legutóbbi rendelésemnél 25%-os kedvezményt biztosítottak, de előtte ide “csak” 15%-os kupon volt elérhető. A “csak” szócskát nem véletlenül tettem idézőjelbe az előbb is: úgy gondolom, hogy sok ilyen 10-15-20%-os kedvezmény összeadva igenis sokat jelent, főleg, hogyha az ember rendszeresen használja ezeket a kuponokat. Én például éves szinten több tízezer forintot meg tudok így spórolni, ami azért nem egy elhanyagolható összeg!

A kuponkodok.hu-n elérhető kuponok használata rendkívül egyszerű, mondhatni gyerekjáték. Ha kiválasztottad a keresett áruházat, rákattintva a nevére be fog jönni egy ablak, amiben láthatod, milyen aktuálisan elérhető kupon van az adott áruházhoz. Az is ott lesz, hogy milyen kódot kell használnod a kedvezmény érvényesítéséhez. Ezt a kódot ezek után a webáruház rendelési felületén kell majd beírni a fizetés előtt a kuponkódok számára fenntartott rubrikába, és, ha ezzel megvagy, akkor elvileg le is kell, hogy vonja a megadott mértékű kedvezményt.

Amennyiben nem lenne érthető teljesen a folyamat a fentebb leírtak alapján, akkor sincs gond: a kuponkodok.hu oldal legalján találsz egy “hogyan használd a kuponokat” elnevezésű fület, amire rákattintva egy videót fogsz találni. Ez a videó bemutatja kuponok használatának folyamatát. Ha vizuális típus vagy, akkor lehet, hogy ezzel könnyebben el tudod majd képzelni, hogy pontosan mit is kell csinálni ezekkel a kódokkal.
Egyébként akkor is érdemes az oldal alsó menüsávját átfutni, hogyha videó nélkül is érted a rendelési folyamatot, ugyanis nagyon sok hasznos link és információ található itt.

A kuponkodok.hu oldalát már számos ismerősömnek megmutattam, köztük volt anyukám és néhány barátnőm is. Mindannyian imádták! Anya a notino kuponokkal kezdte, de utána úgy rákattant, hogy most már, mielőtt rendel valahonnan valamit, automatikusan megnézni, hogy van-e hozzá kupon a kuponkodok.hu-n.

Örülök, hogy ennyi embernek segíthetek spórolni, szerintem ez nagyon fontos ezekben az időkben. És igen, arra nincs ráhatásunk, hogy mennyibe kerül a kenyér a pékségben, viszont mindenre van megoldás: a drága kenyérre az otthoni sütés, a netes vásárlásra pedig az online kuponok!